Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van még valaki, aki ennyire...

Van még valaki, aki ennyire nem szereti az alkoholt? F

Figyelt kérdés
Ittam már több féle sört és bort, kóstoltam vodkát, whiskey-t, pálinkát és nagyjából ennyi. Nem sok, de egyiknek az ízétől sem voltam elájúlva. Mások üvegszámra isszák a sört én meg alig birok egy pohárral meginni. Az alkohollal engem inkább kínozni lehet, mint kellemes kísérő tevéknységnek gondoljam egy beszélgetés közben.
2019. szept. 15. 21:28
1 2
 1/11 Alexander Csaba válasza:
83%
Én is utálom csak a mustot szeretem meg a gyümölcslét ,ez nem rossz dolog ez igen is jó izlés
2019. szept. 15. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek, bér csak én is nem szeretném.
2019. szept. 15. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az alkoholt, de nem az íze, hanem a hatása miatt. Míg más jókedvű lesz, én elálmosodom. Míg más jól alszik tőle, én hánykolódok, kiszárad a szemem és a szám. A sör és a fröccs ízét szeretem, de egy-két pohárnál többet nem iszom alkalmanként. Egy évben pedig max. 3 ilyen alkalom van. 47/N
2019. szept. 15. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok absztinens, de sok olyan italt nem iszom meg, ami másoknál alap, vagy azért, mert a szagától rosszul vagyok (vörösbor) vagy azért, mert a gyomrom nem bírja egyszerűen (rövidek töményen). Sörrel mondjuk nincs gondom, de ismerek olyanokat, akik nem szeretik pl a keserűsége miatt. Nincs ezzel baj, mindenkinek más az ízlése.
2019. szept. 15. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lázadó tini koromban sokat ittam mindenfélét, most 30 évesen rá se bírok nézni, egy kortyot se szívesen nyelek le. Pedig annakidején nagyon sokat buliztam, ittam. Mindig az első pár korty volt a rossz, utána már kevésbé. De most már szilveszterkor is csak gyerekpezsgőt iszom.
2019. szept. 15. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok oda értük különösebben, de az Ouzo-nak egészen különleges ánizsos íze van.

Gyerekkoromban torokfájásra adták a dokinál.

Egy átlátszó folyadék volt. A másik meg valami rózsaszín trutyi. Gondolom a hurutos vagy száraz köhögésre adták.

2019. szept. 16. 02:12
 7/11 anonim válasza:
83%

Én is utálom a mezei italokat, de igen, úzó, metaxa, likőrök.....hála Istennek marha drága mind. :)

De azokat komolyan nem értem, akik totál vacak löttyöktől be tudnak ájulni, és csak a végeredmény a lényeg nekik. Vagy nem tom miért csinálják.

2019. szept. 16. 04:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A sört, bort, pezsgőt én sem szeretem és nem is iszom, a vodkát általában bekeverem olyan arányban hogy ne érezzem az alkohol keserű ízét. Nem szeretem a meggylikőröket sem pedig a cidert, de alapvetően szeretek inni, nem sokat de addig hogy jól érezzem magam. A tequilat, ouzot, absintot, whiskeyt, csokilikőrt viszont nagyon szeretem, ez csak ízlés dolga. Biztosan te is találsz olyan italt amit szívesen elkortyolgatsz egy-egy baráti összejövetelen csak ki kell próbálni, persze mértékkel.
2019. szept. 16. 06:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele. Pálinkának már a szagától émelygek. Egyedül a pezsgő ami jó, de az is 1 pohárig és azt is ezer évig iszom :D
2019. szept. 16. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátnőm utálja az ízét szinte az összes italnak, a hatását is, néha iszik meg egy cider-t. Exem nem ivott, nem szerette a hatását ő sem.

Én meg...:/

2019. szept. 16. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!