Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fájdalomcsillapítóra ráihatok...

Fájdalomcsillapítóra ráihatok 3 sört?

Figyelt kérdés
Kb. este 3/4 8 tájékán vettem be egy Panadol Rapide Extrát, de szerettem volna este sörözni. Kb. ha 10-kor elkezdek sörözni, és olyan 2-3 óra alatt megiszok 3 fél literes sört, lesz valami bajom?

2019. szept. 3. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk. Lehet, hogy igen, lehet hogy nem.
2019. szept. 3. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A paracetamol, a legjobban károsítja a májat, + még erre rá iszol,az a májadat nagyon megterheli! Ha mindenképp inni akarsz,akkor vagy csak 1.üveg sört igyál,vagy teljen el a gyógyszer és az alkohol között 4-5 óra!
2019. szept. 3. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem minden fájdalomcsillapítót szabad alkohollal keverni. A betegtájékoztatón fel van tüntetve, olvasd el.
2019. szept. 3. 21:30
 4/9 A kérdező kommentje:
2-es: És a Panadolban van Parametacol?
2019. szept. 3. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Nemhogy van benne, hanem a Panadol paracetamol. Igazából nem írja a betegtájékoztató, hogy tilos mellette inni, csak hogy túlzott és rendszeres alkoholfogyasztásnál nem használható.
2019. szept. 3. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Kb. mindegy milyen, általánosságban gyógyszer + alkohol együtt eleve veszélyes kombináció, abszolút nem ajánlott! Ennyire nem bírod ki alkohol nélkül, hogy még gyógyszer mellett is inni akarsz, és ezért egy kérdést is kiírtál miatta?! Bocsi, de elég nagy alkesz lehetsz!
2019. szept. 4. 08:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem ittam rá, de egyébként akkor ha mondanátok valami fájdalomcsillapítót, amiben nincs ez a paracetamol, akkor melyik az? Sima Cataflam? Csak mert számtalanszor van olyan, hogy megyünk haverokkal pl. kocsmázni, és mivel utazgatni kell hozzá, rendre megfájdul a fejem, és inkább még akkor veszek be gyógyszert, mielőtt teljesen megfájdulna a fejem, pár órával az ivás előtt.
2019. szept. 4. 09:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Illetve sorry, Cataflam Dolora gondoltam, az kapható recept nélkül.
2019. szept. 4. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A fejed mondja: NE IGYÁL😁
2022. jan. 9. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!