Melyik üzletben a legolcsóbbak a szeszes italok?
Ha most az ital nagykereket nem vesszük ide,és persze azt sem hogy egy adott helyen mondjuk akciós egy ital.
Csak a "sima" boltokat,tesco,coop,penny,spar stb...
Köszi a válaszokat,a kérdés arra volt kihegyezve hogy egy adott márkán belül mely boltban a legolcsóbbak a piák,pl egy jim beam,teszem azt valahol 5800 valahol meg 5300,ilyen eltérésekre céloztam,és arra hogy vajon melyik az az üzlet ahol a legalacsonyabb az ár.
Azt nyilván én is tudom hogy minden boltban van olcsó meg drága márkájú ital.
A szeszesitaloknak fix az adózása.
Ha ténylegesen ócsó italt akarsz akkor egy nem hazai piacra kell menned (ott az áfa sem él meg, nemhogy a adózott zárjegy).
Az adó mértékét nézve talalható olcsó ital, de ezt a boltok árszabását tapasztalatból meg kell ismerni. Pl. Penny miért adjon olcsó italt amikor olcsó termékekért jönnek a vásárlók. A Spar ugyan átlagosnak mondható de a piálásnak ők is a hasznát nézik. A CBA meg olyan magyaros khm. A bolt elhelyezkedése is fontos.
Tescoba nézném, aztán hasonlítgatnám a többihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!