Onyx123 kérdése:

Ki van még így?

Figyelt kérdés
Amikor részeg vagyok egyáltalán nem látok hullámosan meg zölden mint egyesek állítják hogy ők azt érzik csak szimplán nagyoon jól érzem magam,vagytok még igy vele?
2019. aug. 25. 00:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ritkán vagyok részeg, de sose tapasztaltam ilyet..vagy csak kicsit spiccesre iszom magam, hogy elvigyorgok meg tántorgok, vagy ha túl sok akkor jön az okádás meg fetrengés de ilyen már ezer éve történt velem..nem is tudom elképuelni ezt a zöldlátás dolgot..de asszem a trónokharcában volt ilyen
2019. aug. 25. 01:03
 2/11 anonim válasza:
Én se tapasztaltam még ilyet, meg másoktól se hallottam még.
2019. aug. 25. 02:57
 3/11 anonim ***** válasza:
A látásommal nincs baj, a memóriámmal, na azzal igen. Másoknak sincs, legalábbis még senkitől nem hallottam.
2019. aug. 25. 06:48
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Nekem szokott vicceskedni a pia a látásommal, de nem így, hanem pl nem tudok távolságot megbecsülni meg nehezen megy az olvasás. Ha nem iszol sokat, normális, hogy csak a jókedvig jutsz el.
2019. aug. 25. 08:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Olyan, hogy duplán látok mindent, azaz valszeg bandzsítok, olyan előfordult már, de ez sem az alkoholmennyiség miatt volt pusztán, hanem a fáradtság miatt is.

Ha valaki ilyeneket mesél neked, az szerintem kamuzik, így a rajzfilm figurák szoktak berúgni.

2019. aug. 25. 08:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Aham köszi a válaszokat láttam énis filmekben hogy zölden láttak de nekem is csak a koordinációs zavar szokott bejönni,meg pl irni meg olvasni nemtudok, na meg a jókedv...az a leghevesebb :)
2019. aug. 25. 13:20
 7/11 A kérdező kommentje:
#3as nekem volt már olyan a részletekre nem emlékeztem de olyan hogy filmszakadás olyat csak az alkoholistáktól hallottam (de az már nagyon halálos lehet)
2019. aug. 25. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az Abszint mondakörből jött szerintem, a zöld tündér és társai, de sose nem merültem el a témában.
2019. aug. 25. 13:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha kezdek rendesen berúgni van hogy homályosan látok de zölden egyáltalán nem, ez egy hülyeség. Ha meg nem csak kezdek hanem rendesen berúgok akkor az emlékezetkiesés gyakran előfordul, főleg tömény fogyasztása esetén. Ennek semmi köze az alkoholizmushoz ha valaki rendesen berúg annak vannak emlékezetkiesései, akkor is ha évente 2-szer rúg be keményen és alapból nem igazán iszik, szóval nem alkesz. Nem ajánlom de ha szeretnéd megtapasztalni állj neki töményezni és mikor már rendesen érzed a fejedbe hogy ittál ne állj le hanem igyál még 3-4 felest, könnyen lehet hogy hányni is fogsz de az emlékezetkihagyás az fix.
2019. aug. 25. 16:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Ők alkoholisták napi 1-2 felest rendszeresen isznak és tőlük hallottam én nagyon ritkán iszok de akkor rendesen
2019. aug. 25. 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!