Egy olcsó cuvée-hez hol termelnek jobb alapanyagot: a Duna-Tisza közén, vagy a Felső-Magyarországi tájegységen?
Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 18:26
1/2 anonim válasza:
A cuvée egy kevert bor. Pont azért házasítják, mert mindegyik alap borának valamelyik tulajdonságát kompenzálni kell valamivel.
Pláne az olcsó kategória szól erről, hogy ami külön-külön eladhatatlan, az összeöntve akár jó is lehet.
Innentől pedig teljesen értelmetlen a kérdés, hiszen egy olcsó árkategórián cuvée alapanyag, az opnt azért kerül vuée-be, mert önállóan nem jó.
Úgyhogy a válasz a kérdésedre: Tökéletesen mindegy.
2/2 anonim válasza:
Az alföldi jóval olcsóbb a rossz híre miatt.De semmivel sem rosszabb.A rezisztens fajták most kb 30 ft lesz(pl.a bianka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!