Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha lefekszem hányni fogok?

Ha lefekszem hányni fogok?

Figyelt kérdés
Ittam egy sört félig. nevetsegesen hangzik de nem iszom.szinte soha, nekem ez sok, kiut. nagyon almos lettek tole de egyszer bortol mar hanytam emiatt,higy almos lettem, lefekudtem es emiatt hánytam. mikor merjek lefeküdni sör eseteben?
2019. aug. 20. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan. Tegyél magad mellé egy vödröt és egy pohár hideg vizet. Ha rosszul vagy, fordulj az oldaladra és támaszd ki a hátadat párnával, vagy feküdj a fal mellé közvetlenül. Így nem kell félned, hogy megfulladsz. És nyugi! nem lesz semmi baj! Jó éjszakát! :)
2019. aug. 20. 23:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! a kérdés kiírásakor meg nem volt hayningerem most egy kicsit , amúgy is érzékeny a gyomrom. ugyhogy meg várok meg vizet iszom, hányni nagyon nem akarok. 1 fél sör azért maradjon már bennem.:D
2019. aug. 20. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

minek iszik, aki nem bírja

egyébként szerintem csak rágörcsölsz és amiatt...

Ennyitől nem hány senki.

2019. aug. 21. 03:33
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Na, mi lett a sztori vége? Róka koma, vagy simán kialudtad?

De hogy mennyire nem vagyunk egyformák. Nekem valahol a 14-15. Üvegnél jelentkezik egy kis hányinge, de kb negyed óra alatt elmúlik, annyi idő kell, hogy lejjebb érjen. Egyébként hetente csak egyszer iszom alkoholt, de akkor kb ennyit.

2019. aug. 21. 06:40
 5/5 A kérdező kommentje:

#2 egy sör, amit nagyon megkivantam és félig megittam nem nevezném ivasnak:)

Gondolom te se nevezed magad alkoholistának, ha nyáron megiszol egy egy sört,mert megkívánod.

amúgy ettem meg ittam nagyon sokat es vartam egy órát kb aztan aludtam nem lett semmi. Mar nem bírom az alkoholt, régen magyon bírtam így a toleranciám újból lemeent a béka segge alá, illetve ehgyomorra ittam azt a sört.

2019. aug. 21. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!