Hogy is van akkor?

Figyelt kérdés

A sárgabarack magba nincs cian?és az alkohol ha ezt kioldja akkor?


[link]


2019. aug. 12. 08:19
 1/2 anonim ***** válasza:
2019. aug. 12. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mi is a kérdés? A receptben mirabella az alapanyag, nem kajszi... A kajszimagban egyébként nem feltétlen van, sokan fogyasztják is, a keserűben van állítólag, de azt nem is jó fogyasztani, mintha egy algopyrin-t rágnál szét, kb. olyan keserű! Mirabella magja annyira durva magízt ad, hogy tömény marcipán íze lesz a párlatnak. Anélkül meg szinte semmilyen íze nincs a Mirabella párlatnak, ezért szoktak már a cefrébe visszarakni valamennyi magot (nem mindet) és a könnyebb eltávolítás érdekében becsomagolva (zsákba, rongyba, harisnyába, erre a célra szánt "kosárba"...) Hogy ezzel ágyazni (azaz maggal)... hát egészségükre, nálunk is szokás volt régen 1-2 magot bedobni a pálinkába, de ebben az esetben 1-2 magra 20-50L pálinkát is ráöntöttek. (Szóval ilyen arányban)
2019. aug. 13. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!