Miért van az, hogy az 5%-os sört mindenhol kiadják, a cigarettát meg soha?
16 éves vagyok, annyinak is nézek ki. Mindketto terméken 18-as korhatár van, mégis az alkoholt könnyebben kiadják. Miért van ez?
(Nem nézek ki idosebbnek a koromnál)
Budapest
Kérdésemre nem kaptam választ.
Nagy mayer vagy, hogy láthatatlanban kitalálod, hogy én mire költöm csak a pénzem.
Néha jól esik társaságban a pia, ettol nem leszel alkoholista.
Dohányozni meg dohányzom, és egyáltalán nem érzem cikinek. Ha 30 évesen rákos leszek, akkor az meg feltétlen csak a dohányzásnak köszönheto lesz, mivel ha ilyen fiatalon kap valaki rákot, elvbol hajlamos rá a génjei miatt.
A nagy megmondóság helyett valami okosabbat is mondhatnál. Nem egy ilyen gép mögött ülo ismeretlen miatt fogom megszabni azt, hogy én mire költöm az magamtermelt pénzem.
Nevess egyet rajtam, hogy milyen "buta" vagyok, aztán ezzel szerintem le is tudja az agyad a témát.
Igen, Németországban pl. 16 évesen 10%-ig lehet már alkoholt venni.
Ez a társadalmis dolog meg érdekes. Mindig azt fogadják el jobban, aminek van kulturája, mindegy, hogy az mennyire káros.
A cigire komolyabb törvények vannak lásd. benézni se nézhetsz be az ablakon 18 alatt.
Károsabb is jóval a sörnél. Sokkal jobban elfogadják az emberek azért adják ki.
Saját pénzen veszek mindent.
Ha téged ez megnyugtat, hogy minden egyes dohányokozta betegségem meglesz, akkor legyen úgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!