Van rendes mállna pálinkám. Valamivel érdemes még ízesíteni?
Miért, ízetlen lett? Mert akkor valami el lett szúrva. Azért ha idei az a pálinka, adj neki időt, lehet csak most, frissességében nem túl ízes, kell neki egy fél év, mire kialakulnak az ízek, ha akkor is úgy gondolod nincs túlzottan íze, akkor érdemes esetleg beágyazni. Fagyassz le málnát és fél év múlva ágyazd be azzal.
Apró megjegyzés, hogy bár két lábbal állunk, így az áll az két L-el írandó, de ez nem jelenti azt, hogy minden szóban, amiben benne van az "ál" az két L! Szóval a málna az egy L-el "áll" :D Ahogy áldozni is egy L-el áldozunk! Tudom, hogy ez azoknál sűrűn előfordul, akik a nyelvtant tanulják, nem pedig érzik... remélem nem veszed sértésnek.
:D Igen, van egy kollégám, aki szintén két p-vel mondja, úgyhogy az nem ismeretlen számomra sem.
Ne ágyazd be, ha az eleve gazdag aromákban, nincs értelme. Kilehet próbálni, csak málnapálinkát nem érdemes erre feláldozni. Illetve attól függ, mennyi van? :) Nálam nem függne tőle, de tudom, hogy én kiemelkedően utálom az ágyas pálinkát. (pancsnak tartom!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!