Pepsi lime, Pepsi ginger. Nektek ízlenek ezek?
Figyelt kérdés
Múlt héten kíváncsiságból vettem egy-egy ilyen pepsit, viszont egyik sem nyerte el a tetszésem.
Nektek ízlenek?
2019. júl. 23. 07:26
1/12 anonim válasza:
Igen, mindketőt szeretem, szokni kell de aztán jó.
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Közük sincs a lime-hoz, vagy épp a gyömbérhez, főleg mivel mindent elnyom az a nyomorult édesítőszer. Főleg a lime miatt kár számomra, korábban a Twist volt a kedvencem, de már nem lehet kapni.
3/12 anonim válasza:
Nem. De nemcsak ezek. Semmilyen ízesített kóla nem ízlik. Csak a sima. Cocából is.
4/12 anonim válasza:
"az a nyomorult édesítőszer."
Máskor meg azért megy a sírás mert tele van cukorral.
Akinek nem tetszik dugja fel a seggébe.
5/12 anonim válasza:
A gingernek szerintem konkrétan hányás utóíze van. Számomra ihatatlan.
A lime ízű nekem bejött.
6/12 anonim válasza:
Nekem mind a kettő nagyon ízlik. De van olyan cherrys is nem? Vagy az coca cola-ba van? :D Mert az is finom.
7/12 anonim válasza:
Utálom a Pepsit de az ízesítettjeik azaz ezek egész jók.
8/12 anonim válasza:
Mindkettő rosszabb a borzalmasnál
9/12 Trevor. válasza:
A lime nem annyira rossz, csak az utóízben eléggé érződik az édesítőszer, kellemetlen szájízt hagyva. A gyömbéres érdekesebb történet. Cukormenteshez képest elég erőteljes íze van, de inkább mint valami paprika, mintsem gyömbér. Ha tovább alakítják a receptet, még a végén valami iható és finom lesz belőle. Én mindenesetre ebben bízok, ha már úgyis a cukormentes üdítőké a jövő. Régen feleennyire sem voltak ihatók ezek a cukormentes löttyök.
10/12 anonim válasza:
Nekem se ízlik egyik sem, főleg a gyömbér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!