Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Energiaitalok mindenkire...

Energiaitalok mindenkire máshogy hatnak?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm teljesen felpezsdül ha megiszik akár egy Hell-t, nekem meg volt hogy egy kávé után fél órával még bedobtam egyet de majdnem elaludtam olyan álmos maradtam. + Egy másik barátom egy este megivott 6 (nem túlzok) Red Bull-t, majd közölte, hogy elég volt, lefeküdt és elaludt :D Akkor hogy is van ez? :D

2019. jún. 11. 10:17
 1/3 anonim válasza:
100%
Ez olyan mint a drog minél többet iszol belőle annál kevésbé használ mert a szervezeted hozzászokik , így emeled az adagot ... csak hoppá ráment a gyomrod és a szíved is . Az hogy kinél milyen sebességgel szívódik fel az eltérő. A sima kávét amit megiszol az fokozatosan hat rád de az energiaital felszívásánál nincs ilyen kontroll így tönkre b*ssza a gyomrod is .
2019. jún. 11. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, valóban máshogy hatnak mindenkire. Szerintem nem jó dolog az energiaitaltól várni hogy felébresszen. Én heti 2 Monstert iszok, de nem azért hogy ébren maradjak, sőt reggel még fáradtan direkt nem iszom. Ha lassabban iszod meg, mondjuk 15-20 percet hagysz egy Hellre (nekem kb 35-40 perc egy Monster), akkor talán jobb lesz a hatás, mert nem üt be annyira hirtelen, de talán fokozatosabb és tovább tart. De ez is változik emberenként.
2019. jún. 11. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Rám például sosem volt élénkítő hatással a koffein, legfeljebb a pulzusomat nyomja fel, ha túlzásba viszem, de az sem pezsdít fel, csak kellemetlen érzés. Néha, ha felesleges hülyeséget van kedvem venni, szoktam energiaitalt inni csak az íz kedvéért, mert ezen a téren jobb a választék, mint a sima lónyálak között. Simán elalszom utána.
2019. jún. 11. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!