Zöld tea fogyasztó hatású?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy mióta ezt iszom fogytam. Van esetleg olyan aki hasonlót tapasztalat vagy csak bebeszéltem magamnak mivel az étrendemen nem változtattam.2019. márc. 11. 17:27
1/6 anonim válasza:
NEM, semmiféle ételnek vagy italnak nincs fogyasztó hatása.
2/6 anonim válasza:
Maximum az lehet, hogy olyan hatással van a szervezetedre, hogy nem vagy annyira éhes így kevesebbet eszel.
3/6 A nagy Levin válasza:
Igen, meg van még számos jó hatása.
4/6 anonim válasza:
#1-nél a pont. Nincs olyan, hogy fogyasztó kaja/ital, csak olyan, ami beleillik különböző diétákba.
A zöld tea vízhajtó hatású (és felgyorsítja az anyagcserét), úgyhogy ha csak 1-2 kilóról van szó, valószínűleg csak a szervezeted kiürítette a kötött vizet.
6/6 anonim válasza:
Anyagcsere gyorsító hatása lévén előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!