Csak nekem csalódás az új Pepsi Gyömbér? Alapból utálom a zérót meg a maxot a két nagy gyártól de ennek köze nincs a Kinley féle és a többi gyömbéres üdítőhöz. Ráadásul a torkomat is marja. Kb mint a Cherry Coke új változata. Ihatatlan.
Nekem sem ízlik, bár én a gyömbérből amúgy is csak a Kinley-t szeretem. Ami inkább bosszant, az az, hogy csak ebből a vacak Max-ból vannak már ízesített változatok. Mondjuk lassan a simát is teljesen elrontják, szóval ez egyre kevésbé problémás.
Csak azt nem értem, minek kell erőltetni ezt a cukorellenességet? Értelmes ember eleve nem iszik annyi üdítőt hogy a cukor gondot okozzon, aki meg ezeken él, annak a cukor lesz a legkisebb gondja.
Menj ki Angliába, ott a sima kólának is más íze van (országonként vagy bizonyos területenként közízlésre szablyák, ezért van az, hogy ott kint kb. minden édesebb), sőt sokfélét árulnak most, hogy leszoktassák az embereket a cukros dolgokról. A The Telegraph-nak volt egy cikke erről a cukoradóról még januárban, ugyenezt vitattják, hogy miért kellett ez? A Gingert még kint kóstoltam, de nem jött be már akkor sem. A Cinnamon az szinte egy az egyben Dr. Pepper, a Fiesty Cherry meg a gyengített változata, a chili egyáltalán nem érződik. A Peach-en éreztem legalább a műanyag barack ízt. Azt hiszem a Mango meg a Rasberry kimaradt. De, szerintem nem ezt a zero cukros cuccokat kéne nyomatniuk, hanem a Life-ot jobban marketingelni, annak nincs annyira rossz íze, és jó lenne leszoktatásnak.
A koffein mentes Coca Cola, az talán 1-2 éve jelent meg Magyarországon, de emlékszem gyerekként kaptam rokontól 2 palackkal vagy Németországból vagy Svájcból, és nagyon finom volt. A mostani meg...
Ha szereted a citromos kólát, próbáld ki a Coca Cola Citrát. [link] Ezt a fajtát ittam, jobb volt mint a mostani citromosok, de a Pepsi Twist-et semmi se veri.
Köszi a linket is.:)
Amúgy ami nekem a régi Cherrys és sima vaníliás Coca Colán kívül még a két ízesített Dr. Pepper. Egy időben volt az auchanban is a Cherry és a Cherry Vanília :D Na azok nagyon bejöttek.
Ami viszont a magyar felhozatalból nekem pozitív csalódás volt az a Tikkadt Szöcske :D Valahogy bejön.
Coca Cola-ból a Cherry volt eddig a legfinomabb számomra, akkoriban ha jól emlékszem lilás volt a borítója. De valahogy az alap kólánál nekem a Pepsi a nyerő, lehet azért mert több cukrot tartalmaz. A Twist meg az örök kedvenc :)
Nekem az öreg Fanta ízek is hiányoznak, főleg a nagykedvencem a Vadmálna.
Az Auchanban vettem pl. a Life-ot, meg Fantából volt vörös szőlő ízesítésű meg ananászos, de ezek az import miatt drágák voltak, 0,33l-ért olyan 300-400 Ft kicsit húzós...bár a doboz jobban kellett, mint a lé :D
Uhh az a Tikkadt Szöcske... gyógyszer íze van, bár valahol számítottam rá :D Gondolom ilyesmi lehetett régen a Coca Cola is. Ha jól emlékszem a Lidlben lehet/lehetett kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!