Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi a kedvenc teátok?

Mi a kedvenc teátok?

Figyelt kérdés
Nekem a pickwick zöld teából a mangós változat,a bodzás-citrusos, szilvás-fahejas és régebben a pickwick hangulat teák izlettek,abból is a fahéjas és karamellás. A zöld teák közül még a teekanne narancsos zöld tea. A Gárdonyi teák közül pedig az epres és a zöld kaktusz fügès. gyógy teát is sokat iszok,abból a menta és citromfű a nagy favorit.

2019. jan. 24. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Twinings Earlgrey tea, kimért...
2019. jan. 25. 15:37
 12/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
73%

Filteresnél a Bercoff Clember Gyömbér teája limemal. A filteres teáknál a gyömbéreseknél soha nem lehet érezni azt az igazi csípős gyömbér ízt, amit mondjuk egy gyökér forrázatnál érezhetsz... kivéve ezt a teát. Ez tényleg csípős gyömbéres!

Nemrég találtam és szoktam rá a spar Marokkói reggeli fantázia névre hallgató teájára. Fodormenta alap keverve keleti fűszerekkel (fahéj, ánizs... stb).

Harmadik kedvenc a Sir Mortontól az earl grey. Ezt minden nap iszok délután.

Szálas teákból szeretem a spar Fűszeres narancs teáját.

Twinigs Gunpowder zöldteája a párom nagy kedvence. Ebből én csak a második főzetet iszom, de azt szeretem.

Vanilliás rooibos... valahonnan németországból kaptam és nagyon szeretem.

2019. jan. 25. 17:41
 13/17 anonim válasza:
80%
Lipton earl grey, Pickwick epres zöld tea, a mangósat nem kóstoltam még, de jól hangzik, kipróbálom:)
2019. jan. 25. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok nagy tea kedvelő. De ha már, akkor én is a pickwicket szoktam venni. Menta levél a kedvencem. Bár ez szigorúan véve nem tea, mert nem teafűből van
2019. jan. 25. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Kommerszből csakis Twinnings! Egyébként még annak sincs köze a rendes teához sajnos. :\
2019. jan. 30. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Twinings Earl Grey all the time
2019. jan. 31. 00:12
 17/17 anonim ***** válasza:
28%
Egy jó kis citromos víz /limonádé
2019. jan. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!