Mi a baj a szénsavas vízzel?
Soha nem volt tőle bajom. Négis hallom hogy egészségtelen. Nem puffadtam,nem rossz a fogam vérnyomásom kb lakhár szintű. Nem nagyon találok jó információt.
Nektek lettvalami bajotok tőle?
Egészséges vagyok szerencsére. Minden nap azt iszok már 8éve és nen érzek bajt.
Naturaqa szentkirályi theodora és saguarot váltom. Izes vizektöl vagyok okádó szinten
Állítólag a gázok tönkrevágják a gyomrot, de szerintem ez badarság. Én a mentes vizet ha iszom, nem oltja a szomjam, a savas igen. Ráadásul, ha nem iszok savasat, hányingerem van. Akkor iszok menteset, ha bedöglik a vízautomata a munkahelyen és csak mentes vizet ad. 1,5 - 2 liter savas vizet megiszok egy nap.
A fogaimmal sok gond van, de azért mert tömöm magamba az almát, az pedig nem zománc-barát ugyebár.
Én is hallottam, hogy a savas víz ártalmas, de még nem láttam senkit akinek a fejfájára írták, hogy a szénsavas víz áldozata. Szóval, ha az esik jól, idd nyugodtan - ha nincs tőle bajod, nincs gáz :)
Abba is gondolj bele, hogy a mai világban már MINDEN egészségtelennek számít; lassan levegőt venni is káros szenvedéllyé válik - vagy már talán az is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!