Miért nem adták 18 év alatt a Hell energiaitalt a Goods Marketben?
Mert az energia ital mereg. Sok fiatal nem tudja es nem tudnak normalisan hatarozni mikor jol erzik magukat igy inkabb nem adjak nekik.
Sok szaz ezren meghalnak tolle minden evben vilagszerte
Hát egy Hell energiaital éppen itt van előttem és nem tartalmaz sem tartósítószert sem taurint.
Víz/cukor/koffeinből áll csak. Valszeg a koffein miatt nem lehet 18 év alattinak adni. Egyébként a Hell szerintem egy minőségi energiaital és nincs tele midnenféle sz@rral. Vannak vitaminos változatok is :) Én nagyon szeretem :)
16 éves vagyok, de kávézok.
Teljesen egyetértek, nekem is a Hell kedvencem.
"Senkit se zavarjon, hogy az energiaitalok többségében nincs taurion mert Magyarországon kivonják belőle és más anyagokkal helyetesítik, ezért nincs meg az a hatása mint külföldön."
És ugye azt is tudod, miért nincs benne taurin? Nos, azért, mert amikor bevezették a chips adót, akkor ez után is fizetni kellett volna, és inkább kivonták belőle, minthogy fizessenek. Na ezért nincs, benne, nem azért, hogy a te egészségedet védjék, cukorfalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!