Néha besokalok a víztől, egyszerűen megunom. Ti mit szoktatok inni ilyenkor nyárom, ami cukormentes de nem víz?
Sör,fröccs
Egész évben,nem csak nyáron
A vízben mosakodni szokás
Teát.
Legtöbbször mentateát jól behűtve, minden ízesítés nélkül, frissen szedett mentából.
Almaecet fröccsöt, az amúgy is jót tesz az emésztésnek.
Meg zöld teát, cukor nélkül, ezt is iszom télen-nyáron.
Az a helyzet, hogy én szomjasan még nem undorodtam a víztől, sőt :) De azért értelek. Amúgyis rossz csapvizek vannak az országban, az én saját kutam egész jól áll, bár ittam már sokkal jobbat is.
Nos, én iszom szódát, teát, kávét (ezt nem ajánlom hidratálásra, de nálam ezt a szerepet is betölti, amikor mondjuk másfél litert iszom belőle. nyilván hidratál, ez érezhető is, a tévhitek ellenére. persze nem brutál erősen iszom s eleve nem feketén), nagyon ritkán limonádét (édesítés nélkül, mint jóformán minden italt), de eszem zöldséget, gyümölcsöt, főtt ételt s ezekből is rengeteg víz jöhet (nálam kevésbé, de azért vannak napok, amikor igen).
Más opcióim nincsenek, mert mást nem nagyon iszom meg (néha sört, de az havi 1 deci), de ezekkel el lehet boldogulni. Ha minden kötél szakad, azt csinálom, amit gyerekként a pocsék csapvízzel: vitamintablettát dobok bele (egy tabletta egypár liter vízhez is elég nekem). Nem lesz hű de finom (bár ez tablettafüggő), de dob a sima vízen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!