Lehet bajom ennyi energiaitaltól? Háromszor ittam 125 mlt-t, tehát egy fél femdobozost
Háromszor ittam 125 mlt-t, tehát egy fél femdobozost
akkor nem másfél fém dobozzal ittál. 1db 250ml. 3*125=375ml
de szerinted akik liter számra isszák, mint én is napi szinten, már rég nem élnénk ha akkora bajt csinálna
Lehet a kérdező úgy értette, hogy az 1 darab dobozt 3 alkalommal húzta meg, 3 kortyot ivott és úgy itta meg a fél dobozt.
Mondjuk hogy ezt mi a szarért tartotta fontosnak megosztani, azt már soha nem tudjuk meg :D
Egyszer-egyszer nem káros, de ha napi szinten fogyasztod, idővel kikészül a szervezeted tőle, mivel 1) a benne lévő magyas koffeintartalom felnyomja a plafonra a vérnyomásod, és később szétszedi a szíved 2) rengeteg cukrot tartalmaz, szóval könnyen hízlal, ha nem mozgod le azonnal 3) szénsavas, tehát savasítja a szervezeted 4) az energia italben rengeteg mesterséges összetevő is van, ami isten tudja milyen hatással lehet rád hosszú távon
Megiszol 1 dobozzal semmi bajod nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!