Marshallericsen kérdése:
Tudtátok hogy a Fanta narancs üdítőnek tök olyan az íze mint az olcsó narancs üdítőnek csak 3-4 szer annyiba kerül?
Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 17:44
2/8 anonim válasza:
Szerintem rossz narancshéj íze van, így max 5 évente egyszer veszek, akkor is más miatt..
Az olcsó narancs üdítőket meg ne sértegesd légyszives az összehasonlítással, sokkal jobbak 😁
3/8 anonim válasza:
Tudtátok, hogy se Fantát, se más olcsóbb cukros üdítőt nem kell venni, mert a csapvíz is iható, olcsó, és oltja a szomjat?
Minél többet tud az ember.....
5/8 anonim válasza:
Szénsavas helyett én jobban szeretem a mentes narancsléket. Van érezhető különbség azon a kategórián belül is, nem mindegy, h nektárt, lét, v h hány százalékos gyümtartalmú italt veszel. De még azt is érdemes nézni, h ne sürítményből ksézüljön.
6/8 anonim válasza:
A gyümölcslének még mindig az a rohadt nagy baja, akármennyire is természetes, hogy a húsa nélkül többszörös értékeket megeszik az ember és ennek megfelelő cukrot is visz be. Persze rostanyag meg vitaminok töredékével, mert azt kiszedi a gép belőle.
A gyümölcs az csak természetes formájában megzabálva egészséges, minden más verziója már rosszabb.
7/8 Trevor. válasza:
Sőt, a Lidlben kapható Freeway narancs 2l-es, 200Ft-ba kerül és finomabb, mint a Fanta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!