Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért nem hiszi el nekem soha...

Miért nem hiszi el nekem soha senki, hogy még soha nem ittam kólát?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és mindig amikor valahogy ez szóba kerül csak kiröhögnek és azt mondják hazudok, mert ez lehetetlen. De miért? Ennyire természetes dolog a kólaivás? Én általában csak vizet iszok, néha jegesteát vagy szörpöt, és nagyon ritkán kb havonta egy fantát. Kólát sosem. Miért nem hiszi el soha senki?
2018. ápr. 15. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Én elhiszem.
2018. ápr. 15. 17:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem, én is kb 12-13 éves koromban ittam először, ha jól emlékszem. Pedig otthon gyakran volt, de mivel azt leginkább csak a szüleim itták, ők is inkább egy kis vörösborral, így számomra az olyan felnőttes ital volt. Ritkán ittunk bármilyen szénsavas üdítőt egyébként is (ennek így utólag is örülök, hogy nem mérgeztek vele a szüleim), inkább rostos leveket, szörpöt, házilag készített gyümölcsleveket ittunk.

Sajnos manapság tényleg természetes dolog lett ezeknek az ivása, pedig nagyon nem tesznek jót a szervezetnek.

2018. ápr. 15. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem hiszik mert nem ez a jellemző. Gyerekkoromban én sem ittam, mert nem ízlett, felnőttként lettem kóla-fan. Valamiért megszerettem.
2018. ápr. 15. 17:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez abszolút természetes dolog. Nem az, hogy naponta literszámra isszák, hanem hogy legalább megkóstolták már életükben. És ez nemcsak a kólára vonatkozik, hanem bármire, ami kapható kereskedelmi forgalomban és sokan fogyasztják. Persze elhiszem, amit írsz, de meglepő, mint ahogy az is meglepő lenne, ha még nem ettél /ittál / kóstoltál volna húslevest, túrórudit, narancslevet, szörpöt, dinnyét, akármit. Érted :) Itt nem a rendszeres fogyasztáson van a hangsúly, hanem a megkóstoláson
2018. ápr. 15. 17:40
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

És ez Téged miért bánt? Ha elhiszik elhiszik, ha nem - nem!

Legfeljebb mondd azt, hogy egyszer, régen, ittál már, de nem ízlett és többé nm kívánod. Vége!

2018. ápr. 15. 18:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem. Igaz, nálam is hasonló a döbbenet és nehezen hiszik el, hogy 46 éves nőként még soha életemben nem ittam alkoholt. Se sör, se pezsgő, se likőr.. semmiféle alkohol. Még a konyakmeggyes bon-bont sem ettem soha.

Pedig ez az igazság.

Mondjuk 2 okom is van, hogy soha nem ittam/ iszok alkoholt.

Az egyik, hogy anyám agresszív alkoholista volt, és én emiatt undorodok az alkohol szagától is.

A konyakmeggyes bon bonra meg allergiás vagyok. Jobban mondva a meggyre csak.

2018. ápr. 15. 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:
20%
Gratulálok! Követhetne a sok agymosott szerencsétlen!!
2018. ápr. 15. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ittál, csak nem emlékszel rá, vagy nem jöttél rá, hogy kólát iszol, mert azt se tudod hogy néz ki, és milyen az íze?
2018. ápr. 15. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ittál, vagy megkóstoltad, de nem ízlett? Én se ittam még sosem direktben, de volt már néhányszor, hogy megkóstoltam. Nem ízlett, ezért nem szoktam inni.
2018. ápr. 15. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt nem hiszik el, hogy 48 éves férfiként nem próbáltam a cigit ..
2018. ápr. 15. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!