Mi történt a "Nestea" teával?
Ez a Fuse nem rossz, csak még kevés ízben van.
Jó lenne valami feketegymölcsös is :(
Semmi sem történt. Legalábbis nálunk. Én minden boltban látok. Én úgy hallottam, hogy megmarad a Nestea is. Amik vannak ízek, ezek után kaphatóak lesznek ugyan úgy. Nekem a Nestea volt régebben a kedvencem. Aztán abból is kivették a cukrot, meg fene tudja még min esett át és azóta annak is leromlott a minősége, ahhoz képest az ára meg marha drága lett.
Kóstoltam ezeket a Fuzeteákat is. Többfélét. De ez se jött be annyira. Nem édes, kesernyés, hiába írják rá, hogy ilyen, olyan ízű, nem lehet érezni rajtuk, különösebben. Meg persze ugye ezek is marha drágák. Sőt a Nesteánál 5ft-tal drágábbak.
Nekem a Xixo nagyon ízlik. Finom, az még édes, van íze a teának.
Amit szeretek még az a Lipton. Bár azt is már 1-2-éve nem ittam, nagyobb mennyiségben, hosszabb távon.
Én kóstoltam már. Nem olyan, mint a régi.
Változtattak a receptúrán. Az én nyelvemet kicsit marta, és kissé kesernyés íze van. Gondolom az édesítőszer miatt ilyen az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!