Coop-os termékek?
Nem minden Coopos termék kaki, most pont kifogtál egy kevésbé jó minőségű italt, dehát 65 forintért nem tudom miért vártál frissen facsart, 100%-os narancslevet. :D
Szomjúságra amúgy sem jók a cukrozott üdítők, legközelebb ha ilyened lesz, inkább vegyél egy ásványvizet.
Egyébként igen, valószínű, hogy van rá kereslet, különben nem gyártanák és nem árusítanák.
hát a coopos cuccok nagyrésze azért valljuk be jó nagy trash. üdítő, víz, édességek. Aztán mikor meglátom hogy coopos kutyakaját vesznek az emberek szegény háziállatoknak..Borzalmas..
Egyedül az a minőségű rizseket szoktam venni onnan akkor is csak azért mert lusta voltam vonat előtt benézni a tescoba jázmin rizsért.
Ha már tesco. Na nekik pl nagyon jók a sajátmárkás termékeik. A gluténmentes spagettijűk pl brutális. Sokkal minőségibb cucc mint azoké akik erre specializálódtak. Összetevőkben is jobb. ugyan ez a laktózmentes tejföl. Egyéb szószok.
lidl chips is nagyon finom.
A coopos chips meg pl köpedék. Persze a coop az magyar üzletlánc szóval sokat nem kell várni tőle.
Legkönnyebb lefelé pontozni mindenkit. Egyáltalán nem azt írtam, hogy csak a Coop saját termékes üdítői vérlázítóan olcsók és rosszak, hanem egyeseknél - ezek szerint, mivel tapasztaltam -, allergiás reakciót vált ki. Mégis forgalmazzák. Lidl, Penny, Tesco.
Igen, lehet mondani, hogy nem kötelező megvenni. Csakhogy míg rájöttem, hogy ettől van, soha nem gondoltam volna, hogy mindenem bedagad az ilyenféle üdítőktől.
Szóval félreértettétek a válaszom. Nem gond, csak nem esik jól. A srácnak, vagyis a kérdezőnek csak utóíz volt a szájában, de akkor csak mondom, allergiát is okoz(hat) az arra érzékenyeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!