Coop-os termékek?

Figyelt kérdés
Foci edzésről hazafele vettem a coop-ba egy "minden nap" nevű narancsos italt!Nem volt a legjobb választás!Narancsos íze van, de utána ez a tartósítószeres íz telíti meg a számat!Miért gyártanak ilyen italnak nem nevezhető valamit?65ft-ot se ért!Csak gyorsan kellett valami, mert majd szomjan haltam!Érdekel, hogy ezekre a termékekre van kereslet?Valami olcsó szörpöt öntenek fel vízzel aztán kész?Szerintem még 20ft profitot is hoz ez a szemét!

2018. febr. 5. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
hidd el, van ra igeny , es sok esetben teljesen elfogadhato az uzletek sajat markas termeke. most epp kifogtal valamit, ami pocsek, de egyebkent allitom neked, ha nem tudod, hogy mit eszel / iszol olcsobb / dragabb kategoriakbol , akkor nem mindig tudod megkulonboztetni a sajat markasat a legdragabbtol se.. :)
2018. febr. 5. 17:14
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen igazad van. Annyira olcsók, hogy már vérlázító. És neked még szerencséd is van, ha nem dagadsz fel a tartósítószerek miatt. Én így jártam. Valamelyik olcsó kategóriás gyümölcslé összetevőjére allergiás vagyok, de még nem derült ki mitől. Esetleg van valaki, aki hasonlóan járt? Kb. 2-3-szor ittam, mire rájöttem, hogy ettől lehet, hogy szinte mindenem bedagad. Azóta nem iszom ilyen szarokat. Akkor inkább sima víz.
2018. febr. 5. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Otthon a Coop egy fos, röviden.
2018. febr. 5. 17:29
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha nagyon szomjas vagy vegyėl vizet,ne ilyes trágyalėt.
2018. febr. 5. 17:37
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem minden Coopos termék kaki, most pont kifogtál egy kevésbé jó minőségű italt, dehát 65 forintért nem tudom miért vártál frissen facsart, 100%-os narancslevet. :D

Szomjúságra amúgy sem jók a cukrozott üdítők, legközelebb ha ilyened lesz, inkább vegyél egy ásványvizet.

Egyébként igen, valószínű, hogy van rá kereslet, különben nem gyártanák és nem árusítanák.

2018. febr. 5. 17:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Az volt az érdekes,hogy még a coop-os ásványvíz is 69 ft volt!:D Nem akartam csak sima vizet venni!De már megbántam!:D Lehet valami zombi vírust tesznek bele és bennünk szunnyad,amíg a főnökség fel nem ébreszti a vírust!:D Valami jó összeesküvés elméletet kéne hozzá gyártani!
2018. febr. 5. 17:55
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Keverésnek jó! :D
2018. febr. 5. 18:15
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Sok sajátmárkás, olcsóbb termèk jó, nekem szemèly szerint a coop nem a kedvencem. Kereslet van ès lesz is rá, piába jó lesz cimszóval, illetve főleg a nagyobb családosok nem mindig engedhetik meg maguknak a drágább dolgokat.
2018. febr. 5. 18:22
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

hát a coopos cuccok nagyrésze azért valljuk be jó nagy trash. üdítő, víz, édességek. Aztán mikor meglátom hogy coopos kutyakaját vesznek az emberek szegény háziállatoknak..Borzalmas..

Egyedül az a minőségű rizseket szoktam venni onnan akkor is csak azért mert lusta voltam vonat előtt benézni a tescoba jázmin rizsért.

Ha már tesco. Na nekik pl nagyon jók a sajátmárkás termékeik. A gluténmentes spagettijűk pl brutális. Sokkal minőségibb cucc mint azoké akik erre specializálódtak. Összetevőkben is jobb. ugyan ez a laktózmentes tejföl. Egyéb szószok.

lidl chips is nagyon finom.

A coopos chips meg pl köpedék. Persze a coop az magyar üzletlánc szóval sokat nem kell várni tőle.

2018. febr. 5. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

Legkönnyebb lefelé pontozni mindenkit. Egyáltalán nem azt írtam, hogy csak a Coop saját termékes üdítői vérlázítóan olcsók és rosszak, hanem egyeseknél - ezek szerint, mivel tapasztaltam -, allergiás reakciót vált ki. Mégis forgalmazzák. Lidl, Penny, Tesco.

Igen, lehet mondani, hogy nem kötelező megvenni. Csakhogy míg rájöttem, hogy ettől van, soha nem gondoltam volna, hogy mindenem bedagad az ilyenféle üdítőktől.

Szóval félreértettétek a válaszom. Nem gond, csak nem esik jól. A srácnak, vagyis a kérdezőnek csak utóíz volt a szájában, de akkor csak mondom, allergiát is okoz(hat) az arra érzékenyeknek.

2018. febr. 5. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!