Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Létezik még a rendes coca...

Létezik még a rendes coca cola cherry?

Figyelt kérdés
Ez volt a kedvenc ízem, de mostanában mindenhol csak a cukormentes moslék változattal találkozom.
2017. dec. 17. 10:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Még ezt a sok hülyeséget amit itt egyesek leírtak!!! Öreganyáink naponta ették a cukros- zsíros kenyeret, és mégis 100 évig éltek. Ma már a cukor, és a zsír is megvetendő élelmiszernek számít.

Attól, hogy ez a "fos" került a polcokra, még nem fogja megvenni az aki az eredeti ízt kedvelte. Ennyi erővel bezárathatnák az összes gyorséttermet, és BBQ bárakat üzemeltethetnének a helyükön.

Különben pedig távol állok a "dagadt"-ságtól.

Rendszeresen mozgok, fitness edzésekre, és táncórákra járok. Nem kávézom, nem dohányzom, és alkoholt sem fogyasztok. Imádom az édességet, és fogyasztom is. Normális ételeket eszem, nem járok gyorséttermekbe, viszont salátaevő sem vagyok. Többnyire szénsavmentes ásványvizet iszom, de néhanapján úgy érzem, megengedhetem magamnak, hogy cukros üdítőket is fogyasszak. Ez általában csak különleges alkalmakkor fordul elő. Ilyenkor eddig a Cocacola Cherry-t vásároltam, mert ez volt a kedvencem. A sima nekem csak egy túlédesített fekete lötty.

Na ennyit erről, de nézzen mindenki magába!

2018. jan. 7. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!