Az alkoholmentes sört kiadják 18 év alattiaknak?
Figyelt kérdés
2017. dec. 14. 20:52
1/20 anonim válasza:
Persze, hogy kiadják. A mentes sör nem alkohol, nem kábítószer, és nem is nem szerencsejáték...
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem, csak onnan gondolom hogy a teso automata kasszánál kellett eladó hogy feloldja a vásárlást, és csak alkoholmentes sört vettem.
4/20 anonim válasza:
Alkoholmenteset kiadják biztosan próbáld ki.
6/20 anonim válasza:
ez de f@ szság, ennyi erővel a gyömbérsört se adják ki 18 éves korig..
7/20 anonim válasza:
Nem adjuk ki. Mivel nem 100%-ban alkoholmentes. Egyes termékek alkoholtartalma csak ezrelékben mérhető, mégis szeszes italnak számít. Hipermarketben dolgozom, dr szerintem a sarki kisbolt kiadja.
8/20 anonim válasza:
Akkor a kefirt sem adják ki? Mert abban is lehet ezrelékes mennyiségben alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!