Láttam egy cikket, hogy marihuána tartalmú italok vannak a boltokban, ez igaz? Milyen italokban van?
Figyelt kérdés
A starbucks logos pohar lett telephotosoppolva pl, abba van? Vagy mi? Ez most nekem teljesen új, hogy ilyen is létezik. Erre vonatkozóan, hogy melyik itslok tartalmazzák, nem találtam semmit.2017. okt. 31. 19:12
1/10 anonim válasza:
Ne örülj előre a belövésnek, azok THC-mentes cuccok.
3/10 anonim válasza:
Amúgy Amerikában csokitól kezdve kávéig rengeteg THC tartalmú cuccot lehet kapni.
4/10 anonim válasza:
Nekem az összes drogos egy kutya.
5/10 A kérdező kommentje:
1. Kikérem magamnak, hogy ledrogosozzon engem vki. Nem is ismersz, nen tudod mit csinálok és mit nem.
2. Soha életemben piáltam, cigiztem, drogoztam. Tőlem nagyon távoláll ez a dolog, az ilyen társaságokat messzire elkerülöm. Úgy őszintén a cigit és a drogot soha nem fogom kiiróbálni.
És leginább csak a starbucksos pohár miatt kérdeztem. Meg nagyon meglepődtem ezen cikken. És attól még, hogy kérdeztem ilyet miért lennék drogos? Ja és aki füvezik nem lövi magát, de mindegy.
2017. okt. 31. 19:51
6/10 anonim válasza:
Megkérdezhetem mi baj volt a hozzászólásommal?
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem semmi, én nem pontoztam le senkit.
2017. okt. 31. 20:04
8/10 anonim válasza:
Amerikàban korántsem legális minden államban a fű, és van ahol csakis gyógyászati célra használható. Pár államban pl ahol legális, csak nagyon korlátozottan, különben csak zombikat lehetne látni az utcán. Csak ez volt vele a probléma. Az ilyen "mindenhol kapható thc egy országon belül" az Hollandia.
9/10 anonim válasza:
Ha pl az első géppel kimész emiatt New Yorkba, megszívod, mert abban az államban pont illegális.
10/10 A kérdező kommentje:
De engemaz ital érdekel a starbucksos pohár miatt. Hogy aa starbucksnak van hozzá köze?
2017. nov. 1. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!