Milyen ízű a Monster Hamiltonja?
Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 20:20
2/8 anonim válasza:
Eredetileg feketeszőlősnek kellene lennie, de inkább kóstold meg
3/8 anonim válasza:
Sima tutti frutti, konkrétan mint a sima Hell. Nekem nagy csalódás volt miután leakciózva először kóstoltam, mondom ha a Rossi egy külön dizájn és más íz, akkor ennek is sajátos íze kell hogy legyen, hát nem.
4/8 anonim válasza:
Hát szerintem nem nagy durranás. Kóstold meg.
5/8 anonim válasza:
Nehéz lenne egy bizonyos ízt megállapítani a Monstereknél szerintem. Nem rossz, hozza a színvonalat, mint a többi, de nem nagy különlegesség.
6/8 anonim válasza:
Nem tudok ízt mondani de nem ízlik keserűnek érzem
7/8 Psychopathist válasza:
Egyetértek a 3. válaszolóval.
8/8 anonim válasza:
Hahó!
Az új Lewis Hamilton monstert - a lila színűt sárga karmolással - megkóstoltam, és olyan mint a monarch... Őszibarackos, csak épp cukormentes jó kis rákkeltő egészségtelen aceszufám-k-val. Egyébként ezen az oldalon le is van írva már. Eddig nem volt.
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!