1/13 anonim válasza:
Azt nem, de legalább hülyébb sem leszel már tőle.
2/13 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!
Nem vagyok hülye. Tudtommal ez az oldal arra van, hogy ha felmerül benned egy kérdés, itt felteheted. Valóban nem tudtam a választ a kérdésre, ha utánanézel megoszlanak a vélemények.
Gratulálok, szépen bemutattad milyen jólelkű ember vagy!
2017. aug. 4. 09:53
3/13 anonim válasza:
Nem hizlal. Viszont puffaszthat.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
2017. aug. 4. 10:05
6/13 anonim válasza:
Mégis hogyan tudna egy szervetlen anyag hízlalni? Istenem... 5. osztály.
7/13 anonim válasza:
Engem puffaszt,azért nem szeretem.
8/13 anonim válasza:
Hm, étvágyat csinál? Én pont azt hallottam, hogy telíti a gyomrot valamennyire(mert van benne buborék).
9/13 anonim válasza:
Kizárólag a kalóriatöbblet hizlal.
S hogy valakit telít vagy éhesít, az merőben egyéni. Engem a víz ritkán tesz éhessé, de pl. a gyümölcs mindig s ezen nem segít, ha 1 kilót eszem meg belőle... Szóval ez összetett dolog. De a kalóriamentes, még csak nem is édes folyadékok inkább segíteni szoktak a fogyásban, vagy nem csinálnak a világon semmit. De biztos van kivétel.
10/13 anonim válasza:
Szia Kérdező! volt már olyan hogy egy pohár vizet megidtál de gyorsan? és úgyérezted hogy eltelitődik a gyomrod? Olyankor is az történik, mint mikor bubis folyadékot iszol. legyen az víz kóla vagy bármi. a hasadban a puffadt érzés éreztethet jóllakottság érzést. de ez legtöbbször egy jó kis büfivel távozik is. maga a levegő és akkor ugyan úgy csak a folyaddék marad a gyomrodban, ami viszont nem azért hízlalhat mert bubis hanem a bennelévő kalória tartalom függvénye tehát ha nembubis de kalória dús akkor is hizlal, lásd nutridrink ennek pontosan ez a tudása, bubimentes csokis vagy vaniliás izesitésű tejital de pl az ásvány és szódavizek tuti nem hízlalnak, mert az szimpla h2o dúsitva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!