Ti tudtok úgy inni pohárból szívószál nélkül, hogy ne legyen nedves az ajkatok?
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 04:29
2/12 anonim válasza:
Igen, gyerek koromban megtanítottak normálisan pohárból inni és kesssel villával étkezni.
4/12 anonim válasza:
Nem. Ahhoz a szükségesnél nagyobbra kellene nyitni a szájat. De nem gond, ha nedves lesz, arra van a szalvéta
5/12 A kérdező kommentje:
Egy kicsit akkor is nedves lesz a szánk, ha szabályosan iszunk. Vagy nem? Mert nekem olyan, pedig szerintem normálisan iszom.
2017. júl. 6. 10:03
7/12 anonim válasza:
Persze, hogy tudok. Amikor nagyon szomjas vagyok és gyorsan iszom, akkor előfordul, hogy a felső ajkam vizes lesz, persze nem az orromig. Mi ezzel a gond? Hamar megszárad. :)
8/12 A kérdező kommentje:
De ti ivás közben akkor mennyire nagyra nyitjátok a szátokat? Mert ha nagyobbra nyitom, akkor végül is nekem sem lesz nagyon vizes.
2017. júl. 6. 13:12
9/12 anonim válasza:
Nem nagyra kell nyitni, mert akkor melléfolyik, hanem csücsöríteni közben. De ez miért olyan fontos neked, hogy ide kiírtad? :)
10/12 A kérdező kommentje:
Azért, mert kicsit zavar, ha nedves lesz a szám.
Csücsöríteni nem szoktam, kipróbálom. :) De közben nem jön ki olyan cuppogó hang vagy nem tudom?
2017. júl. 6. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!