Szerintetek melyik a legjobb MAGYAR szénsavas-és mentes ásványvíz? Miért?
Szerintem szénsavasan is és mentesen is a natur aqua a legjobb, azért mert nincs semmi mellékize, a többinek pedig van.
De ez csak az én véleményem, lehet hogy másnak másik fajta jön be jobban.
Primavera szénsvamentes. Talán ebben a legalacsonyabb a HCO3 a magyar vizek közül, nincs mellékíze, tea készítéshez is használható, ezen felül nitrát<1. Ár/minőség tekintetében szvsz ez a legjobb.
A szénsvas vizeket rühellem, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni :)
4: A HCO3 jól érezhető, szénsavas íz, nem kellemes (nekem), de ennél is problémásabb, hogy - a tapasztalataim alapján - magas HCO3 vízzel nem lehet rendes teát csinálni, ugyanis áztatásnál felpezseg a teteje, picit capuccino fílingje lesz az egésznek, ráadásul a tea sem ázik ki benne megfelelően, egyszóval nem lesz jó, na..
A nitrátot nem érzem, viszont ettől még mérgező, ezért szeretem tudni, milyen mennyiségben van jelen a vízben amit iszom. Az ásványvizek többségén fel sincs tüntetve, gondolom nem véletlenül..
Hát így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!