Mit szóltok ahhoz, hogy a divat termék Coca-Coláról kiderült, gyengébb minőségű itthon, mint például Ausztriában?
Mindenki odavan a Coca-Coláért, tegnap fellázadt az internet, mert egy mozis lánc Pepsire vált, erre most mik derülnek ki!?
Igen, ketsegbe vonom, mert baromsagot allitanak. Raadasul konkretan tudom hogy egy csomo termeknel ami szerintuk rosszabb minosegu, ugyanazon a gepsoron gyartjak es csomagoljak a magyar es az osztrak termeket is, ugyanaz van mindkettoben, csak a felirat mas.
Erre ok kihoztak minosegi kulonbseget. Hulyeseg.
Kérdező, nem hinném, hogy be kellene itt bárkinek számolni a végzettségéről.
A NéBIH hivatalos oldalát olvastad vagy bulvárcikket?
A kólák sürítménye azonos, a hozzáadott víz más, s ez nagyon sokat számít.
Lásd pl. a söröket. Kőbányán régen az artézi kutak vizét használták, most a vezetékest.
Enni eltérés jelentős sörnél is, kólaféléknél is.
Biztos lehetsz benne, ha nagyon megvakargatja valaki a dolgot, kiderül, valakinek anyagi érdeke fűződik a hangulatkeltéshez.
"Biztos lehetsz benne, ha nagyon megvakargatja valaki a dolgot, kiderül, valakinek anyagi érdeke fűződik a hangulatkeltéshez."
Tudom ám én, hogy kikről van szó! "Zs"-vel kezdődik a nevük, igaz? Mert uralják az egész világot, és benne az üdítőipart is. Vagy, nem, várjunk csak! A Soros keze van a dologban. A kólán keresztül akarja lejáratni Magyarországot.
De szánalmas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!