Miért változott meg a Coca Cola kinézete?
A tescoban vettem múltkor ilyen átlagos 330 ml-es coca colát, (az a "nyűjtott" verziójú) és amikor felbontottam, észrevettem, hogy a nyitófül és a szája nem úgy néz ki, mint a régié, hanem úgy néz ki mint az energiaitaloké. pl.:hell, bomba Miért néz ki máshogy? [link]
Új reklámarc. Ennyi.
Az 1-es meg ismeretesen baromságokat ír.
Ez nem tudom miért divat sok embernél hogy odamegy minden kérdéshez beböfögni. nézzetek meg minden kóla, energiaital vagy üdítő kérdést, valaki tuti beóbégat. ha nem tetszik nem iszod, mi a fszt kell bepofázni?
én meg nem cigizek, mégse megyek oda a cigi kérdésekhez hőbölögni, ehhez amit ti műveltek ilyenkor már kell egy elég komoly abberráltság vagy unalom... menj inkább dolgozni meg életet élni.
Akkor írok normális választ Neked, ráadásul helyesírás odafigyeléssel. Egyébként a Gyakori kérdéseken vagy, ráadásul fáj kimondani, de magyarok között, ahol az átlagembernek mentalitása ahogy látod ez. Böszmeséget mondani, nem a kérdésre válaszolni, fikázni, beszólni másoknak. Üdv. Itthon.
A kinézetet alapvetően azért változtatják meg, mert egy termékre pl. esik a kereslet és a dizájn módosításával újnak, ismeretlennek mutatható be a termék, amitől az felkapottabb lehet. Akármennyire furcsa, de működik. Másik ok szimplán lehet a gyártó kitalációja, mert megunja az adott termék kinézetét és úgy gondolja az frissítést kíván.
Ebben az esetben erről szó sincs, mivel minimális módosulás történt, az sem a termék arculatában. Itt körülbelül arról lehet szó, hogy most más gyártótól vették meg a tetőt, mert olcsóbb volt vagy csak ez volt kapható vagy hasonló okok és emiatt ez került rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!