Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mennyire rúgnák be 4-en egy...

Mennyire rúgnák be 4-en egy üveg (0,7l) 73%-os eredeti abszinttól?

Figyelt kérdés

Eredeti módon fogyasztanánk: abszint kanálra kockacukor és hideg vízzel hígítanánk.

Illetve kipróbálnánk az abszint fényt, azt egy gagyi 83%-os nem eredeti cseh verzióból. Tehát szódával felvizeznénk, illetv innánk mellé redbullt.

Azért kérdezem, mert van egy ivós klubbunk és 3 hetente összeülünk inni. Általában nem a berúgás a cél, inkább csak különféle italokat kóstolóunk meg a minőségitől az alja kategóriáig. Abszintot viszont még senki nem ivott a csapatból.

2016. okt. 9. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem malacmód. De nem próbálnám ki.:)
2016. okt. 9. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha az egészet meginnák, akkor igen. Még akkor is, ha tradíciónálisan abszintkanalas módszerrel fogyasztod (én is úgy szoktam).

Az is sokat számít, az abszint mennyire áll közel az eredetihez. Mert ha feketeürmös szar fos utánzat, attól jobban be lehet rúgni.

2016. okt. 9. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:

#2 Mint írtam az egyik eredeti. Svájcból kaptam. :)

A másik gagyi vacak. Igazából nem innánk meg mind.

2016. okt. 9. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Tűrőképesség kérdése s azért helyzetfüggő is, hogy valaki mennyire bírja az alkoholt. Lehet, hogy mindenki beáll s lehet, hogy részegedés nem lesz, bár ez utóbbinak már megvannak a feltételei, alapból azt várom, hogy berúgtok tőle, max. aki kevesebbet iszik vagy rutinos, az nem.

Én nem bírom különösebben az italt, de egyszer negyed liter tömény NULLA hatással volt rám. Néha pedig egy sört megérzek vagy fél deci tokaji aszút. S ez csak én vagyok, aki szinte sosem iszik. Nagy a szórás.

2016. okt. 9. 20:03
 5/6 Phoney ***** válasza:

Ha átlagosan bírjátok az alkoholt, és nem isszátok túl gyorsan, akkor nem kéne, hogy földhözverjen, de azért nem lesztek szomjasak. Normális hígítással majdnem 1 liter 11-12 százalékos ital lesz fejenként, tehát olyan, mint szűken egy liter bor. Ha utána még fényeztek a másikból, akkor lehet csúnya vége.

A svájci abszintoknak egyébként (főleg a fehéreknek) nem mindig áll jól a cukrozás, próbáljátok ki anélkül is.

2016. okt. 10. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak felesenként szoktam inni,de az a kanalas tényleg jó?
2016. nov. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!