Nem érzitek úgy hogy a coca cola minősége romlott?
Figyelt kérdés
csak a cukrot lehet benne érezi semmi íze2016. júl. 3. 23:01
3/9 anonim válasza:
ha megnézed az apróbetűst: Cola ízű ital
Semmi köze már a Coca-Colához /ami eredetileg hadi védőítal a tórpusokra vitták a katonáknak, hogy jobban bírják
5/9 anonim válasza:
Már vagy 26 éve nem olyan mint volt . A '80-as években kellett volna megkóstolnod, soha nem feledem .
6/9 anonim válasza:
nem.
bár tudom, menő azt mondani, hogy régen bezzeg minden jobb volt.. de nem kell képzelődni.
7/9 anonim válasza:
Még szép, hogy nem ugyan olyan, mint mondjuk 15-20 éve.
Aki ezt nem érzi vagy túl fiatal és nincs összehasonlítási alapja, vagy túl hülye, vagy esetleg az ízlelőbimbói elhaltak.
8/9 anonim válasza:
A nyolcvanas években voltam általános iskolás, a büfében állandóan COCÁT vettem . Na az össze nem hasonlítható a mai COCA CÓLÁVAL, meg sem közelíti azt, a nyomába nem ér . A mai Kóla egy cukros, szád összeragad, nem tudom minek nevezzem lötty . A réginek volt egy jellegzetes, semmihez sem hasonlítható íze .
9/9 anonim válasza:
Legalább nem olyan drága, mint amilyennek túnik, fel lehet higítani vízzel :) (legyünk pozitívak ebben a negatív világban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!