Mennyire iható a coop-os cola? Ahogy megfigyeltem ma már nem csak a csórók veszik ezt, hanem az értelmiségiek is.
Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 16:24
1/13 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem. a coca-cola gyártja amúgy. És ha megnézed, nem sokkal olcsóbb mint egy coca vagy pepsi
2/13 anonim válasza:
Pont annyira, mint minden cola: emberi fogyasztásra alkalmatlan. viszont remek lefolyótisztító
3/13 anonim válasza:
Időpont ma 17:02
Na te is írtál egy hülyeséget. Elárulom neked, hogy a fanta, és a többi szénsavas üdítő is jó lefolyótisztító.
Kedves kérdező.
A coop-os colát nem szeretem, mert olyan fura utóíze van. De a Lidl-s diet colát nagyon szeretem.
4/13 anonim válasza:
Nem olyan rossz, inkább a Pepsihez hasonlít az íze szerintem, nem a Cocához. :D
5/13 anonim válasza:
Ha választanom kell hogy coop colát vagy sima csapvizet iszok akkor 100x inkább a csapvíz.
6/13 anonim válasza:
Időpont ma 17:05
Nem ez volt a kérdés! Miért nem a kérdésre válaszolsz?? Oké, te nem szereted a colát, ez a te döntésed! De miért baj ha más szereti? Azért mert neked nem jön be, attól még nem kell ócsárolni.. Igyál vizet és kész.
Kérdező. Finom a coopos cola, de inkább pepsi íze van.
7/13 anonim válasza:
Én 2,5 Literes Queen kólát szoktam venni. De a lidliben jó a freeway kóla is. Bár, így idősebben már a sitit is megiszom meg a udgetest is. Coopost még nem ittam.
8/13 anonim válasza:
Régen jobb volt. Amíg nem tettek bele édesítőszert is. Aki kóla fan, az az eredetinél fog maradni. Egyetlen egy sem tudja még csak megközelíteni sem az eredetit.
9/13 anonim válasza:
Ja félreértés ne essék, én is szeretem a kólát, de attól még nem rendes innivaló
10/13 anonim válasza:
"megfigyeltem, ma már nem csak a csórók veszik ezt, hanem az értelmiségiek is"
Miért, az értelmiségiek nem csórók teszerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!