Coca Cola Zero vagy Pepsi Max? :D
Figyelt kérdés
Velemenyekre vagyok kivancsi h ki melyiket preferalja ! :)2016. márc. 9. 15:57
11/20 anonim válasza:
Tökmindegy csak lett volna ma valamelyik. Köszi vasárnapi zárva tartás.
13/20 anonim válasza:
Mind a 2 féle Colát ittam már! Sőt közvetlen egymás után is ittam már, Coca Cola Zero-t és Pepsi Max-ot. Nekem a Coca Cola Zero jobban ízlett mint a Pesi Max. A Pepsi Max nekem túl töménynek tűnt, míg a Coca Cola Zero lágyabbnak habosabb, lájtosbbnak, és ízletesebbnek tűnik. Épp ezért én a Coca Cola Zero-t jobban szeretem!
14/20 anonim válasza:
Én a helyedben egyiket sem innám.
16/20 anonim válasza:
14-es válasz író részére: Na nehogy már te mond meg, hogy én mit igyak. Le merem fogadni, hogy te meg inkább a sört iszod. Én meg sör helyett iszom a Coca Cola Zero-t. De ami a legjobb egy fél órája Coca Cola vaníliát ittam. Igen, jól írtam Coca Cola vanília.
17/20 A kérdező kommentje:
Nyugi-nyugi nem verre megy :D
2016. ápr. 5. 19:24
18/20 anonim válasza:
A jó minőségű sörrel nem ártaszannyit magadnak, mint az aszpartamot tartalmazó colával.
19/20 anonim válasza:
Lol, sok szerencsétlen. Az egész kólában az aszpartám az egyetlen értékes tápanyag.
Amúgy Coca Cola Zero. Amióta van, más szénsavas üdítőt nem is iszom.
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!