Watt Natura teljesen természetes energiaital?
Gondolom nem tartalmaz káros anyagokat vagy nem olyan sokat mint koffein és minden más káros anyagot tartalmazó edrink.
Kellen az energia korán kelek 5 kor néha 4:40kor és nagyon nehéz energiaital nékül frissitenia szervezetem a kávét meg nem szeretem főleg nem kora reggel. Eddig minden nap edrink indított de már sokallom és féltem az egészségem ,ezért kérdezem hogy ez a watt natura nem káros e ? Napi egyet uáiszom.
Nem természetes, csak a koffein helyett más anyag van benne amitől élénkít. Mondjuk nem tudom, hogy ha ugyanúgy feldob elvileg, akkor mivel jobb a koffeinnél, ugyanúgy terheli a szívet, gyorsítja az anyagcserét.....
Azon kívül full ugyanaz mint a többi. Egészséges energiaital nincs, viszont a napi 1 doboz az semmi, attól nem lesz bajod, egészséges felnőtt szervezet simán eldolgozza gond nélkül. Arra kell figyelni, ne menjen fel napi 4-re. Mert aztán egy idő után eléggé jól megkívánja az ember és könnyen megugrik a mennyiség.
Van benne koffein csak nem magát a koffeint rakják bele, hanem növénykivonatok formájában, ezért nem kell ráírni, ahogy sajnos nem írják rá a kólára, teára, csokira és sok másra sem.
Ami van benne és élénkít a koffein vagy koffeinné váló egyéb anyag miatt:
Mate: [link]
Damiana: [link]
Schizandra: [link]
Zöld tea: [link]
Sajnos nem tudni, mennyi a tényleges koffein tartalom benne, így a napi mennyiség is nehezen behatárolható. Annyi előnye van a legtöbb energiaitallal szemben, hogy nincs benne tartósítószer, de azért van még jónéhány ilyen. Cukor viszont van benne sok (30g/doboz, ami 1,5 evőkanál).
A koffeinre egyértelmű utalás, hogy rá van írva: terheseknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott a fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!