Dolce Gusto gép levegőt kapott?
Figyelt kérdés
Kifogyott a vízből a víz és levegőt kapott. Mit lehet vele csinálni?2015. okt. 4. 07:20
1/5 anonim válasza:
Én honnan tudhatnám, hogy a gép levegőt kapott? És miképpen tud a vízből a víz kifogyni? Ennyire gyagyás kérdést feltenni... Csak nem faiskolát végeztél? Mert erősen gyanítom... A fogalmazó készséged nagyon gyenge.
Próbáld meg értelmesebben! Vagy jelentkezz újra bölcsődésnek és indítsd elölről az életed. Ennyit tudok segíteni neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor, hogy neked is jó legyen. Reggel volt és nem figyeltem a tartályt. Nem volt benne víz és úgy indítottam el. A lényeg, hogy nekem a kora reggeli fogalmazásom rossz, neked viszont a felfogóképességed elég gyenge, ha nem tudod összerakni. De ha gondolod, akkor neked is vissza lehet menni oviba, ott a gondolkodást segítik fejleszteni.
Szívesen a segítséget.
2015. okt. 4. 15:40
3/5 anonim válasza:
Semmi baja a felfogóképességemnek! Én csak értelmezem a leírtakat. Nem foglalkozom elírásokkal,stb..
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor kicsit erőltessed meg magad és rájössz, hogy mit akartam írni. De amúgy megcsináltam, szóval nem aktuális már a kérdés.
2015. okt. 5. 17:34
5/5 anonim válasza:
akkor kedves kérdező, segíts nekem, mert az enyémnek is ugyanez a baja :) kérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!