Milyen tapasztalataitok vannak a növényi gabonatej készítő gépekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Milyen minőségű tej készült bennük?
Milyen márkát érdemes keresni?
2015. okt. 3. 14:58
2/2 Fingkirály válasza:
Hááát...a "gabonatej" csak színében meg folyékonyságában hasonlít a tejhez, én nem készítenék vele tejes ételt, mert pont a gabona miatt mindegyik sokkal inkább kenyérízű, mint tejízű.
Amúgy vicces dolog, de technikailag a gabonatejek leginkább a sörök prekurzorai (ugye felforralják az árpát vízzel, adnak hozzá komlót - innen a kesernyés íz, hagyják megposhadni (ettől lesz alkoholtartalma), adnak hozzá élesztőt (ami az erjedt gabonamaradékot elfogyasztja és széndioxiddá alakítja, ettől lesz buborékos), végül leszűrik és lehet csapolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!