Zoza24 kérdése:
Hol lehet Mountain Dewt kapni Veszprémben?
Figyelt kérdés
Tudom ezt a kérdést már egyszer feltettem meg többen is tettétek már fel de egyszerűen nem hiszem el hogy egy ilyen nagy városban mint Veszprém főleg hogy megye székhely nem lehet sehol se kapni Mountain Dewt... és Füredre meg ritkán járok hogy onnan szerezzem be állandóan . nagyon megköszönném ha akár tudnátok mondani egy konkrét boltot akár kicsit akár dohány boltot hogy hol lehet kapni csak hogy tudjam hol van az pontosan stb ... előre is köszi a válaszokat2015. aug. 20. 13:36
1/7 anonim válasza:
Én azt se tudtam hogy Mo.-n lehet kapni , de nem egy nagy durranás sima koffein + gyömbér , itt nálunk Debrecenben 120 Ft/0.33 dl . Doritos-t sajnos nem , az meg ízlett is .
2/7 A kérdező kommentje:
inkább citromos mint gyömbéres mert az a canada dry vagy a kinley :D , hát jó lenne tudnom mert Füreden tudok csak venni 160Ft ért és hát jó meg szép meg minden de nem tudok minden héten lejárni emiatt... és tényleg mondom hogy Füred kisebb város mint Veszprém és Veszprém még megye székhely is nem hiszem el hogy 1 kis bolt nincs ahol ne lehetne kapni ... :/
2015. aug. 31. 13:24
4/7 A kérdező kommentje:
a nagy vörös templom közelében van egy ilyen piac szerűség (egy kisebb csarnok) és azon belül van egy kisbolt semmi speciális teljesen átlagos csak a kólánál volt mountain dew is , és nem rég jártam ott , vettem vagy 18at
2015. szept. 1. 21:28
5/7 anonim válasza:
Na az tök jó! :)
Majd ha arra járok legközelebb én is veszek ott.
Köszi! :)
6/7 A kérdező kommentje:
nincs mit :)
2015. szept. 8. 18:51
7/7 anonim válasza:
Én tudok küldeni hogyha kell mert éns is Veszprémben lakok. 12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!