4 energiaital káros?
Figyelt kérdés
Ma megittam 3 HELL energiaitalt,de melozok és mindjárt elalszok. Ihatok még egyet? Nem lesz tőle bajom? 22/f. 22-ig melózok.2015. aug. 11. 19:33
11/13 anonim válasza:
Zola18,bocsi igaz de van cukormentes edrink,söt a HELLé még jo is a többivel ellentétben ;)
12/13 anonim válasza:
napi 400mg koffein egy nap már a max határ. az 5 energiaital annál többet ne. hosszú távon 2 nél többet nem ajánlott. amúgy nem lényegesen károsabb mint a sima üdítőitalok. csak ebben van plussz 80mg koffein mint egy kávéban. cukortartalma 12g/100ml ez egyezik sok üdítővel, jobb üdítők 7g/100ml körül vannak szteviával javított változatok meg 4g/100ml. szóval nagy az energiaital körül a felhajtás de ha megiszol egy kávét és utána egy pohár üdítőt ugyanott vagy.
13/13 anonim válasza:
Egyik sem jó, saját bőrömön tapasztaltam. Napi kettőt ittam 4 éven át, aztán állapotos kettem és a baba miatt teljesen abba hagytam az energia ital fogyasztását. Elvonási tünetként szívrohamra utaló jelek jelentkeztek, aztán jött a kivizsgálás, hogy 25 évesen miért is van ez. 12 hetesen tekertem a terheléses ekg-n a kerékpárt........ Végül megállapították, hogy az energiaital miatt van! Azóta egy kortyot sem iszom ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!