Mit csinálhatok a tejjel, ha nem ihatom meg?
Ha rendes tej, probalj aludttejet csinalni belole. Ha 'csak' laktozerzekeny vagy, a benne levo cukrot a kedves kis bacik atalakitjak, es nem leszel beteg tole. Esetleg add oda a szomszednak.
Ha valami dobozos tartostejet vettel, kuka, abban mar semmi elo nincs. Mondjuk hogy 300 forinton mit akadsz igy ki, azt nem tudom...
A növényi tej nem tej, köze sincs a valódi tejhez. Sem ízben, sem tápértékben.
Süsd bele valamilyen süteménybe.
Növényi tejet otthon is készíthetsz, némelyik szerintem klasszisokkal jobb, mint a normál tej s én ittam frissen fejt, habos házit is... Persze ez ízlés dolga.
Ma diós-mandulás kókusztejet csináltam :) De simán lehet élni mindenféle tej nélkül.
A kérdést illetően passz. Tojásra, kókuszzsírra, kiflire még lenne kozmetikai ötletem, tejre semmi, csak azt tudom, hogy a régi festők festékbe keverték néha. Illetve némely folt eltávolításánál jó, de valami nem speckó felhasználás, amihez ilyen sok kell... Valakivel meg kéne itatni, aki szereti. A macskák tipikusan laktózérzékenyek, sokuk azért nem lesz nagyon rosszul tőle, egy kóbor lehet, hogy örülne, ha az éhség az alternatíva. Gondolom, embernek nem tudod adni, arról tudnál.
A növényeknek nem hiszem, hogy jót tenne. Szerintem akkor már hallottam volna róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!