Az amerikai filmek 95%-ban Pepsit van, ha kólát isznak a szereplők, lehet erre az a magyarázat, ami a Coca Cola fanok adnak, hogy a Pepsi fizet, hogy a filmekbe kerüljön?
Szóval nem hiteles az, hogy a cégek fizetnek azért, hogy a cuccaikat belerakják a filmekbe...
Tényleg sokkal valószínűbb az, hogy véletlenül köt ki egy raklapnyi Pepsi valamelyik kellékesnél.
A Pepsi nem Hollywooddal köt szerződést - mert az egy városrész -, hanem egyes rendezőkkel, netalántán egész filmstúdiókkal.
Konkrét szerződést nyilván nem tudok mutatni, mert az nem kerül fel a netre. Viszont rajtad kívül mindenki számára világos, hogy ha egy termék megjelenik egy filmben, akkor az üzleti okokból történik, így aztán hiába keresel olyan cikkeket, hogy "a Pepsi szerződést kötött Gipsz Jakab filmrendezővel, és emiatt az Análvadász 2000 című filmben Pepsi üvegeket helyeznek fel a szereplők az ánuszukba".
Ennél konkrétabb példát így hirtelen nem találtam. Ha még ebből sem esik le neked, hogy miről van szó, akkor sajnálom.
Nekem te egy tipikus Coca Cola rajongónak tűnsz, aki nem hajlandó elismerni, hogy az USA-ban a Pepsi megy jobban, ezért jössz ezzel a "Pepsi fizet a filmeknek!" fantazmagóriával.
Mondom, nem tudtál meggyőzni, de azonnal meggyőzöl, amint linkelsz magyar vagy angol nyelven egy cikket, aminek az a tartalma, hogy a Pepsi leszerződött az amerikai filmiparral.
Ki kell, hogy ábrándítsalak. Nagyon ritkán iszom kólát, amikor mégis, akkor tökmindegy, hogy melyiket - bár a Pepsit valamivel jobban szeretem, de annyival nem, hogy vérre menő vitákat folytassak róla.
De ha már a konkrétumokat mellőző általánosságokról beszéltél: azt például honnan veszed, hogy a Pepsi jelenik meg az amerikai filmek 95%-ában? Láttál 20 filmet, és 19-ben Pepsit ittak? A maradék pár millió filmet - amiben nem Pepsit isznak - meg ki nem szarja le, igaz?
Tessék, itt van néhány film, amit meg a Coca Cola szponzorált:
Gondolom ez már hihetőbb, mert a szar szemét Coca Cola csak úgy tud érvényesülni, ha lefizeti a filmipart, a Pepsinek meg még a rendezők fizetnek csak azért, hogy belerakhassák a filmjeikbe.
Vagy mégsem, mert a kép alján láthatod azt is, hogy ki mennyire nyomul a filmiparban - SPOILER: a Coca Cola toronymagasan vezet, ezzel máris megdőlt a 95%-os elméleted.
Arról, hogy "az USA-ban a Pepsi megy jobban" szintén lehet vitázni, és megint csak kiderül, hogy kettőnk közül nem én vagyok a "rajongó", mivel semmilyen forrást nem mutattál, ami alapján a Pepsit lehetne kikiáltani a kólaháború győztesének.
A gond az, hogy hiába nézzük meg a két márka eladási arányát, piaci részesedését, stb, nem kerülünk közelebb a válaszhoz, mert ha veszel egy Nestea-t meg hozzá Lay's chipset, akkor a Coca Colát és a Pepsit is támogattad anélkül, hogy egy korty kólát ittál volna.
Azt, hogy melyik kóla a népszerűbb, ehhez hasonló oldalakon lehet(ne) lemérni:
Kár, hogy ez kevesebb, mint 10000 ember véleményét tükrözi, ami a Föld összlakosságához mérve elenyésző szám.
burnnn
a #13as válaszolónak, le a kalappal, olyat írtál amire már válaszolni se tud Mr. Pepsi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!