Melyik a legjobb energiaital?
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 13:22
2/10 anonim válasza:
Semelyik, mert nagyon egészségtelen.
3/10 anonim válasza:
En a monstert szeretem, mert annak legalabb nem ugyanolyan tutti frutti ize van, mint a legtobb energiaitalnak - fuggetlen attol hogy redbullrol vagy 2 literes cobrarol van szo.
5/10 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt kérdezted volna melyik a legfinomabb fagyi. Ez az emberek ízlésétől függ a leginkább. Lehet hogy valaki a bombára esküszik míg más attól lesz rosszul.
6/10 anonim válasza:
Áfonyás Red Bull (kék és vörös egyaránt), valamint cukormentes (fehér dobozos) Bomba.
Én legalábbis ezeket iszom, kb kéthavonta egyszer.
8/10 anonim válasza:
Minden jó de legjobb a jéghideg víz
9/10 anonim válasza:
Egyik sem... mindegyik teli van méreggel...
10/10 markmakadi válasza:
Szerintem:rockstar(ittam már red bullt hell-t és bombát)ezek közül a burn a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!