Mi a tököm van a redbull_ban hogy majdnem 500 ft?
Figyelt kérdés
Értékelést,és más energiaital tulajdonságot várok.2015. febr. 6. 14:28
2/10 anonim válasza:
Rengeteg taurin, koffein, és káros anyag... Amúgy a márkát fizeted meg, nem azt ami benne van...
3/10 anonim válasza:
Részben a hírnevét fizeted meg, de tény én aki fél-egy évente 1 energiaitalt iszom én észrevettem, hogy a red bull sokkal jobban élénkít mint a többi. De ritka fogyasztó vagyok, de az én tapasztalatom szerint a többi semmit nem ér, akkor már inkább kávézom vagy colát iszom ha koffein.
4/10 anonim válasza:
Én belekóstoltam valamelyik energiaitalba,de olyan mű íze van,hogy szinte ihatatlan.
5/10 anonim válasza:
Ja meg rajta van a csipszadó is.
6/10 anonim válasza:
Jó de a 100 Ft-os energia italon is van chipsadó de gondolhatod abban mi lehet, hogy olyan olcsó :-)
7/10 anonim válasza:
Ugyan az ami a monsterrel. Én kipróbáltam mindet, szerintem nincs jó íze se ennek, se a monsternek. Egy idő után egyik sem fog feldobni. Én spar-os at veszek mindig, de jó még a hell is, és az sem olyan drága.
8/10 anonim válasza:
Marketinget fizeted meg benne, ahogy már többen is mondták.
Nyugtathat egyeseket, hogy a bevételük egy jelentős részét a sport támogatásába visszaforgatják.
9/10 anonim válasza:
amúgy aki olyan okos hogy leírta hogy taurin van benne legalább utána járt volna hogy azt már nem tartalmazhat egy energiaital sem itthon jópár éve de nembaj....Redbull azért legdrágább mert anno ők indították el ezt az egész energiaitaldolgot (vagy legalábbis ők futottak be) és hatalmas reklám van rajta. sokáig a Bomba is riválisa volt, aztán lehet látni a hanyatlását mostanra hova süllyedt konkurenciák miatt.
10/10 anonim válasza:
Tartalmazhat, csak akkor chips aqdót kell fizetni utána, és így inkább az összesből kivették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!