Coffee Shop Company-ról vélemény? Finomak? És milyen árak vannak?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!2015. jan. 24. 19:55
1/9 anonim válasza:
Én nem annyira szeretem, szerinte víz ízű a kávéjuk. Egyébként olyan 600-1000Ft között vannak az árak.
2/9 anonim válasza:
Szerintem szörnyű, fizettem egy ezrest a kicsi fűszeres vízízű tejeskávéért...
3/9 A kérdező kommentje:
Hű hát ez nem hangzik valami jól. :/
Ha van még valakinek tapasztalata, várom a válaszokat. :)
2015. jan. 24. 20:08
4/9 anonim válasza:
Atlagos. Nem kell csodat varni, de egyatalan nem rosszak a kavek, az ar pedig normalis.
Szemely szerint a Costa a kedvencem, inkabb oda menj.:)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. jan. 25. 10:17
6/9 anonim válasza:
Nem szeretem, a tejszínhab műanyagból van...
7/9 anonim válasza:
Hűha, jó sok negatív vélemény érkezett!
Én nem vagyok egy kávésznob, a barátaimmal sokszor járunk a Coffee Shop Company-ba. Eddig az összes ital és süti finom volt, mi nem csalódtunk. A kedvenceim a jeges italok, valami isteniek! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkienk ment a zöld kéz!:)
Remélem a héten lesz időm kipróbálni végre:))
2015. jan. 26. 17:06
9/9 anonim válasza:
A nálunk lévő Cofee Shop Company vezetője egy huszonegy-két éves gyerek, akinek 8 általánosa van, és soha életébe érdemi munkát nem végzett. Én ilyennek elvből nem adom oda a pénzem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!