Milyen márkájú/fajta kávét iszol? Milyen kávéfőződ van?
Omniát vagy piros Segafredot. A kettő közül legalább az egyik szokott lenni a boltban :D De van valamelyik márkának Milano Style nevű kávéja, a múltkor azt is kipróbáltam és teljesen jó volt. Mondjuk nekem az Omnia a favorit, azt itták a szüleim is, úgyhogy abban nőttem fel, hogy az "A" kávé.
Sima kotyogós kávéfőzőnk van, de nem szeretem, tervben van a cseréje, csak amíg nincs pénz rá, addig ez van. Szarvasira vagy hasonlóra szeretném cserélni, mert az tuti nem ég oda, nem fut ki, stb. A párom magasnyomású, tartályos kávéfőzőt szeretne - nekem az annyira nem jött be (valamelyik munkahelyemen volt, gyakran használtam).
Otthon semmit, csak munkához "kell" automatából olcsó cappuccino.
Ha mégis megkívánnám véletlenül, van pár kedvenc hely Budapesten.
Őrlős Saeco gépünk van.
Ha nagykerben vásárolunk akkor Lavazza vagy Mövenpick espresso egész kávébabot szoktunk venni (ez a legerősebb pörkölésű), ha utamba esik egy kávébolt, akkor szoktam válogatni az ottani kínálatból, különlegességekből, de a hétköznap reggelekre megfelel a nagyáruházak kínálata is:)
Általában dupla espressot iszom tejhabbal, hétvégén szoktam mindenfélét csinálni a melange-tól a cappucinóig.
Egy konyhabútorba beépített AEG kávéfőzőnk van, félautomata, tehát tud szemes kávét és darálni és használható őrölttel is.
Én szeretem a Tchibo Szicília stylet, barna Lavazzat, illetve most Pellini kávé van itthon. (utóbbi kettőt leginkább Ausztriában/Olaszo-ból). Vagyis a jobban pörkölt fajtákat kedveljük.
nem iszok kávét mert rontja a sperma izét
csak NRG ha fáradt vagyok
egyébként meg grapefruit ot iszok
ettől jo ize lesz
vagy ha már szertartásként isszátok igyatok forró csokit :-D :-o :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!