Lehet barackrostos függő vagyok?
Figyelt kérdés
Nem tudok barackrostos nélkül élni,valamilyen formában minden nap iszok és kell.Sokkal boldogabb vagyok tőle.Szinte olyan mint a drog.Ez lehetséges?Vagy csak most is a hatása alatt vagyok?xdddd2014. nov. 8. 21:07
21/25 anonim válasza:
Nálunk is rostoslé a neve :D Pedig nem vagyok falusi kicsit sem :D
22/25 anonim válasza:
Én meg falusi vagyok, de gyumolcslének hívom,.:-)
23/25 anonim válasza:
Nálunk ivólének (-nak?) hívták a napköziben.
24/25 anonim válasza:
Felénk, ami nem szénsavas műanyagpalackos üdítő, azt általában rostos ivólének hívják, bár valójában szinte egyik sem látott igazi gyümölcsrostot.
Nem hinném kérdező, hogy függő lennél, egyszerűen csak nagyon ízlik, nagyon szereted.
Ennél komolyabb függőséged ne legyen XD
25/25 anonim válasza:
Mindentől lehet függő az ember,ugyanis belekódolódik az idegrendszerünkbe,és onnantól nehéz lesz megszabadulni! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!