Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Nescafe Dolce Gusto Krups...

Nescafe Dolce Gusto Krups kávéfőzőről mi a véleményetek? Aki ilyet használ, hogyan szuperál? Mindent tudni akarok róla? Érdemes e megvenni? Minden a Dolce Gusto érdekel?!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Elegem van már a Douwe Egberts ,meg Tchibo kávékbol,ezért én is a napokban be szeretnék ruházni egy Nescafe Dolce gusto Krups gépeet.erről kérnék tapasztalatokat,véleményt,ki hogy van vele?ki hogy érzi?Előre is köszönöm,és Szép álmokat Kívánok mindenkineek:)

#kávé #kávéfőző #Dolce Gusto #Dolce Vita #Nespresso #olasz ízek #kávék #(Kávé Lakatos Jóskájé)Nescafe Dolce gusto #16rúgó #kávéország
2014. nov. 1. 19:03
1 2
 11/16 Gregor555 válasza:
69%
Dolce Gusto Piccolot kaptam születésnapomra, és nagyon jó kicsi gyors erős 1 percen belül kész a kávé vagy bármi más :)
2015. márc. 1. 12:29
 12/16 anonim ***** válasza:

ha visszatérne valaki ehhez a kérdéshez:

mit jelent az, hogy kézi vízadagolás van ennél a gépnél?

addig nyomatja a vizet, amíg nyomom a gombot, vagy mi?

akkor ha én csak 10 ml-t főzök le, egy pillanat alatt benedvesíti a kávét és kész?

ki sem tudja főzni belőle a lényeget.

vagy rosszul képzelem el? hogy működik?

2015. dec. 17. 19:24
 13/16 anonim válasza:
Szia! Igen, neked kell leállítani a víznyomást. Bár azt én sem értem, hogy így a kapszulából hogy oldódik ki olyan gyorsan a kávé. Nekem a sima kotyogós kávé jobban ízlik, de a cupuccino, forró csoki és a hasonló tejes dolgok nagyon finomak!!
2015. dec. 28. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Felteszel egy olyan kérdést, hogy "jó-e?"

De te már magadban a kérdés előtt eldöntötted, és szerinted ez egy jó kávéfőző, akkor eleve mi értelme volt, hogy kiírtad?

Habár sejtem...

Azt vártad, hogy mindenki azt fogja írni, hogy "szuper <3", és a szíved meg tudjon nyugodni.

De amúgy félre ne érts, én szeretem a Nescafé-t, és egy ilyen kompakt gépet simán vennék most, nekem is tetszik, pont elég.

DE NEKEM NINCS ŐRLŐS KÁVÉFŐZŐM.

Az oké, hogy nekem jól jönne, de te minek veszel egy olyan jó gép mellé egy gyengébb minőségűt, mint az őrlős?

És azt írtad, hogy a Dolce Gusto az igazi.

Jó, de neked van igazi is, akkor eleve nem értem.

Persze te tudod, felváltva sem lehet rossz, hogy egyszer őrölt, egyszer kapszulás.

2016. febr. 13. 00:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Láttam, hogy a kérdés régi, nem azért írtam a választ.

Csak egyfajta kíváncsiságból, mert azóta már tuti dűlőre jutotől, hogy veszel-e vagy nem XD

Mindenesetre még a TV-ben látok ilyen kapszulás cuccokat, és jónak tűnnek, én is akarok venni egyet.

Csak még 2 év után sem értem, hogy ŐRLŐS mellé minek ilyen? :D

2016. febr. 13. 00:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, akkor is írok.

Érdekelne a véleményed, mert mostanra biztos tudod.

Én most vettem, és szeretem.

Gyors forró és annyit főz le, amennyi vizet beleöntesz. Én a rövid kávét szeretem és 40 ml iszok a 13-as kapszulaból, de bejon a 11-es is. Mindig annyi vizet öntök bele, amennyit kér a kapszula. Egy forró csokihoz 110 ml víz a tejhez és 100 ml víz a csokihoz.

Egyébként a hosszú vizesebb kávék a koffeinben dúsak, a rövid erős kávékban kevesebb a koffein. Utána kell olvasni, ha nem hisztek

2019. szept. 18. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!