Nescafe Dolce Gusto Krups kávéfőzőről mi a véleményetek? Aki ilyet használ, hogyan szuperál? Mindent tudni akarok róla? Érdemes e megvenni? Minden a Dolce Gusto érdekel?!
ha visszatérne valaki ehhez a kérdéshez:
mit jelent az, hogy kézi vízadagolás van ennél a gépnél?
addig nyomatja a vizet, amíg nyomom a gombot, vagy mi?
akkor ha én csak 10 ml-t főzök le, egy pillanat alatt benedvesíti a kávét és kész?
ki sem tudja főzni belőle a lényeget.
vagy rosszul képzelem el? hogy működik?
Felteszel egy olyan kérdést, hogy "jó-e?"
De te már magadban a kérdés előtt eldöntötted, és szerinted ez egy jó kávéfőző, akkor eleve mi értelme volt, hogy kiírtad?
Habár sejtem...
Azt vártad, hogy mindenki azt fogja írni, hogy "szuper <3", és a szíved meg tudjon nyugodni.
De amúgy félre ne érts, én szeretem a Nescafé-t, és egy ilyen kompakt gépet simán vennék most, nekem is tetszik, pont elég.
DE NEKEM NINCS ŐRLŐS KÁVÉFŐZŐM.
Az oké, hogy nekem jól jönne, de te minek veszel egy olyan jó gép mellé egy gyengébb minőségűt, mint az őrlős?
És azt írtad, hogy a Dolce Gusto az igazi.
Jó, de neked van igazi is, akkor eleve nem értem.
Persze te tudod, felváltva sem lehet rossz, hogy egyszer őrölt, egyszer kapszulás.
Előző vagyok.
Láttam, hogy a kérdés régi, nem azért írtam a választ.
Csak egyfajta kíváncsiságból, mert azóta már tuti dűlőre jutotől, hogy veszel-e vagy nem XD
Mindenesetre még a TV-ben látok ilyen kapszulás cuccokat, és jónak tűnnek, én is akarok venni egyet.
Csak még 2 év után sem értem, hogy ŐRLŐS mellé minek ilyen? :D
Régi kérdés, akkor is írok.
Érdekelne a véleményed, mert mostanra biztos tudod.
Én most vettem, és szeretem.
Gyors forró és annyit főz le, amennyi vizet beleöntesz. Én a rövid kávét szeretem és 40 ml iszok a 13-as kapszulaból, de bejon a 11-es is. Mindig annyi vizet öntök bele, amennyit kér a kapszula. Egy forró csokihoz 110 ml víz a tejhez és 100 ml víz a csokihoz.
Egyébként a hosszú vizesebb kávék a koffeinben dúsak, a rövid erős kávékban kevesebb a koffein. Utána kell olvasni, ha nem hisztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!