Nektek melyk a kedvencetek? Coca cola, pepsi vagy a kofola?
Figyelt kérdés
Én mondjuk legjobban a kofolát szeretem. :)2014. okt. 12. 21:44
22/27 bumbi02 válasza:
Látom, még mindig nem sikerült összeszedni a "de a többi"-t, hogy mi is az olyan méreg a kólában. Pedig napok óta várom...: )
23/27 anonim válasza:
25/27 anonim válasza:
Hagyjuk már! manapság mindenre azt mondják, hogy egészségtelen. Edd, idd azt, ami jól esik ne azt, amire azt mondják, hogy egészséges. Én már rég nem foglalkozom ezzel a témával, de ha olvasok róla itt-ott "felmegy bennem a pumpa". Károsnak vélnek már mindent, de azért a Cappy-re azt mondja az első is, hogy egészséges. :D
26/27 anonim válasza:
A kofola üti mindet! Az a legjobb. ;) ♥ Te is tudod.
27/27 anonim válasza:
Nekem is a Kofola. De szivar mellè Whiskey-vel szoktam inni. De csak ritkàn szivarozok. Kb hetente 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!