A zoldtea karos a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Vagy mondjatok olyan etelt, italt, amit lehet gyerekeknek adni, es akar egesz este fentmarad tole.2014. aug. 11. 15:14
1/5 anonim válasza:
Miért akarod, hogy fent maradjon egész este? Szerintem az nem igazán egészséges egy gyereknek...
Zöld teában is van koffein, szóval én inkább valamilyen gyümölcs teát (nem ízesített feketét, mint a Pickwick pl.!) ajánlanék gyereknek. Bár ezt a 2. mondat elolvasása előtt gondoltam...
2/5 anonim válasza:
Nem káros, csak ebben a formában, ahog yte akarod használni. Miért kellene föntmaradnia? Mert a nem alvás, na az káros.
3/5 anonim válasza:
Gondolom ő maga a gyerek, aki fennt akar maradni...
4/5 anonim válasza:
Deggial legalább gondolkodik. :D
Nem káros a zöld tea, mert gyorsítja az emésztést, javítja a vérkeringért, jót tesz a szívnek, csupa jó tulajdonsága van. De ahhoz elég sokat meg kell innod, hogy fenn maradj egész éjszaka, bár akkor meg 10 percenként jársz majd pisilni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem nem en vagyok a gyermek. Csak a lurkomsosem tud fentmatadni sem szilveszterkor, amikor jolenne, sem akkor mikor csillagokat akarunk este vizsgalni. es amugy mar nem kisfiu, 14 elmult reg.
2014. aug. 12. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!